Symposium/Webinar 25/02/24

 

Het tweejaarlijks symposium was terug een enorm succes. Eigenlijk zou het beter zijn dat we dat niet moeten zeggen, maar jaarlijks krijgen 300 mensen de diagnose Hodgkin en 2500 mensen de diagnose non-Hodgkin beide misschien beter bekend als lymfeklierkanker.

 

Hodgkin Café 20/01/24
 

Na het verwelkomen van iedereen en het overmaken van de nieuwjaarswensen, werden we op de hoogte gebracht door mevrouw Anne-Catherine Chantraine, over de huidverzorgingsproducten van Avène. Deze producten zijn zonder parfum en mild voor de huid. 

Hodgkin Café 09/11/23

Het was weer een gezellig samenkomen in het Hodgkin Café, een paar nieuwe mensen hebben de weg gevonden naar het Hodgkin Café.

Na een verwelkoming werd er door Jean Pierre een uiteenzetting gedaan van het voorbije jaar en wat te verwachten voor het volgende jaar 2024.

Infomoment 21/10/23

Terug was er de mogelijkheid om het infomoment te volgen ter plaatse in de "Nieuwe Melac" Dorpsstraat 31, 9052 te Zwijnaarde of als Webinar.

De Webinar werd terug verzorgd door Jan van Parijs van Tamara Twist, waarmee we een goede samenwerking hebben.

 

Bootjestocht 09/09/23

Onze bootjestocht op de Gentse wateren is nog altijd een succes en een aangename verpozing voor iedereen die er aan deelneemt. Het is een beetje schipperen om iedereen op zijn plaats te krijgen, maar als dat is gebeurt is het alleen maar genieten.

De schippers zijn mensen met het hart op de juiste plaats. Het was een uitgelezen dag met veel zon en de sfeer zat goed, wat een beetje zon kan doen.