Lentebijeenkomst 22/04/2017

Voor onze lentebijeenkomst wilden we het aangename (het eetmaal) en het deugdoende (zorgmassage) aan elkaar koppelen. Deze dag zag er als volgt uit.

Na het ontvangst met een tas koffie of thee was er een gemoedelijke en deugdoende sfeer tijdens de uitleg en praktische toepassing van zorgmassage door An Commere.

An is ondervoorzitter van VZW Zorgmassage. Na het volgen van verschillende opleidingen in binnen- en buitenland heeft An de zorgmassage ontwiikkeld.

ZeldzameZiektenDag 25/02/2017

Op zaterdag 25 februari 2017 organiseerde Hodgkin en non Hodgkin vzw een activiteit in het kader van zeldzame ziekten dat doorging te Gent, Zwijnaarde – Oud Gemeentehuis. Heerweg-Noord, 2.

Internationaal is februari de maand van de “ZeldzameZiektenDag”. Vermits de aangebrachte thema’s niet specifiek aan de ziekte gerelateerd zijn,


Symposium Hodgkin en non-Non-hodgkin vzw 22/10/2016

Dat er nog nood is om informatie te geven aan lotgenoten met Hodgkin en non-Hodgkin is gebleken uit de positieve reacties die we kregen ter plaatse op het symposium dat doorging in “Het pand” te Gent en ook achteraf uit de enquête.
Het voormiddagprogramma was goed gevuld met de volgende thema’s:


Forum van de patiënt en de mantelzorger 24/09/2016

Hodgkin en non-Hodgkin vzw was één van de vele deelnemers op het "Forum van de patiënt en de mantelzorger" op 24 september van CM (Samana) te Gent.
Tijdens deze dag was er een ruim aanbod aan informatie, op maat, die helpt om iemand meer kijk en greep te krijgen op zijn leven.


Boottocht Gent 11/09/2016

Wat begon als een aangename dag eindigde ook in een aangename dag.
We waren met meer dan 70 personen, gelijke aantal aanwezigen van  Hodgkin en non-Hodgkin vzw  en CMP, om te genieten van de boottocht ons aangeboden door Portus Ganda vzw en de toeristische dienst “Stad Gent”.