Nieuwjaarsreceptie 23/01/2021

Door dat we nog altijd met de coronamaatregelen te maken hebben was er een digitale "Nieuwjaarsreceptie" georganiseerd met google meet op zondagvoormiddag 23/01/2021. 

Dit was een eerste maal dat we onze leden uitnodigde om aan een video meeting deel te nemen. Het was dan ook voor de vereniging een aftasten hoe en met welk programma dit het beste kon gedaan worden.

De deelnemers konden zeer gemakkelijk inloggen door op een gekregen link te klikken en te vragen voor deelname. Toch waren er twee personen die niet niet binnen geraakten in onze Google Meet. Het wordt verder onderzocht wat de problemen waren om dit op te lossen.

Niettegenstaande er maar een aantal mensen waren ingelogd toch een leuk onderonsje met als groot gesprekonderwerp Corona. Frederik gaf op de vragen van de deelnemers een duidelijk antwoord. Iedereen hoopt op een snelle vaccinatie. Op deze manier konden we toch even klinken op het nieuwe jaar en hebben we op geprobeerd wat plezier en gezelligheid te brengen en dat zonder infectiegevaar.