Hodgkin Café 20/01/24
 

Na het verwelkomen van iedereen en het overmaken van de nieuwjaarswensen, werden we op de hoogte gebracht door mevrouw Anne-Catherine Chantraine, over de huidverzorgingsproducten van Avène. Deze producten zijn zonder parfum en mild voor de huid. 

Het ging uitgebreid over welke producten te gebruiken om de nevenwerkingen van de kankerbehandeling te verminderen, zoals jeuk.

Avène is een biomimetische hydraterende verzorging van 100% natuurlijke oorsprong, rijk aan hyaluronzuur en thermaal water van Avène om uw huid weer vochtig te maken.

Een voorbeeld "Avène Cicalfate"

AveneCicalfate

 

Avène Cicalfate+ Beschermende Herstellende crème, rijk aan Thermaal Water van Avène, wordt aanbevolen om het comfort van de gevoelige huid, roodheid en irritatie te verbeteren.

De Cicalfate+-crème kan worden voorgeschreven om de huid te kalmeren en te herstellen bij oppervlakkige brandwonden/irritaties van de intieme zone.

 

 

 

 


Onder de aanwezigen waren er een aantal die al enkele producten van Avène gebruikten en waren hier positief over. Voor andere was het een eerste kennismaking.

Tijdens het nuttigen van een stukje taart en een tas koffie werden de gesprekken verdergezet.
Op het einde van een aangename en nuttige namiddag werd iedereen verrast met een pakketje verzorgingsproducten om deze eens rustig uit te proberen.

Tot later op één van onze activiteiten.

Het bestuur